Skip to main content

Wat is jouw ambitie?

Missie en visie

Momenteel is de arbeidsmarkt krap en gespannen. Wellicht word je vaak benaderd voor vacatures die je grootse beloftes maken. In de realiteit blijkt dit vaak anders te zijn. Er hoeft niet ver gezocht te worden op het internet om negatieve ervaringen te vinden van werkzoekenden. Hoe voorkom je een foute stap? En wat is de meerwaarde van een partner in jouw zoektocht?

Elk individu heeft specifieke wensen, maar in grote lijnen willen we allemaal hetzelfde; leuk werk, leuke collega’s en goede arbeidsvoorwaarden. Maar het beste scenario is natuurlijk een werkplek waar je jouw ambities kan realiseren. Jouw carrière heeft bij Isaac Reach de hoogste prioriteit.

Er zijn twee soorten werkzoekende, passief en actief. Een actief werkzoekende is op de korte termijn op zoek. Een passief werkzoekende kijkt rustig om zich heen en ervaart wellicht kleine nadelen bij hun huidige werkgever, waardoor zij openstaan voor een volgende stap. Dit kunnen redenen zijn zoals reistijd, doorgroeimogelijkheden of puur het gevoel hebben dat je toe bent aan iets nieuws.

Wat is de aanpak van Isaac Reach?

Onze samenwerking start altijd met een kennismaking waarbij je jouw huidige status en toekomstige wensen voor jouw carrière bespreekt met één van onze consultants. Wij bieden transparantie over mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Transparantie geldt bij ons voor alle aspecten, dus informatie zoals voorwaarden, doorgroeimogelijkheden en salarisschalen delen wij graag. Wellicht heb je net een studie afgerond of wil je een carrièreswitch maken waardoor je niet duidelijk weet wat de arbeidsmarkt te bieden heeft. In een oriëntatiegesprek kunnen we samen met jou achterhalen wat jouw kwaliteiten en wensen zijn. Op basis hiervan verkennen we samen diverse opties.

De visie van Isaac Reach is waarde toevoegen aan zijn partners en relaties, met als uitgangspunt het realiseren van jouw ambities. Wij geloven dat als jij groeit, wij meegroeien. Wij richten ons op langdurige samenwerkingen op basis van transparantie en kwaliteit. Onze missie is het realiseren van jouw persoonlijke groei.

Het proces

Kennismaking met Isaac Reach
Selectie interessante vacatures
Op sollicitatie
Aanbod potentiële werkgever
Ondertekening arbeidscontract
Nieuw begin

Benieuwd naar onze vacatures?

REACH OUT en wij gaan graag het gesprek aan.